20+ tipů na vánoční dárky pro celou rodinu: Darujte letos zdraví!

Přemýšlíte nad dokonalým dárkem k Vánocům pro své blízké a nechcete dávat zbytečnosti, na které se bude prášit? V našem sortimentu přírodních doplňků stravy najdete to správné pro každého člena rodiny a můžete tak dát to nejcennější – zdraví.

Tipy na vánoční dárky doplňky stravy

Tipy na dárky pro maminku

Maminky jsou neustále v pohybu, starají se o domácnost, rodinu, kariéru a často zapomínají samy na sebe. Jako první tip jsme proto vybrali náš doplněk Mentis Vital, který obsahuje bylinné extrakty pomáhající předejít psychickému i fyzickému vyčerpání. Usnadňuje tak vypořádání se s hektickým životním tempem, každodenní únavou i výkyvy váhy. Navíc obsahuje vitamín C, kyselinu hyaluronovou a lutein, které podporují regeneraci pleti, organismu a zraku.

V boji proti příznakům stárnutí pomůže také doplněk stravy Carnosine, který chrání svalové buňky před oxidačním stresem během i po cvičení, podporuje funkci srdečního stavu a pozastavuje tvorbu pokročilé glykace, která je spojená se vznikem vrásek.

Zejména nyní v zimě je velmi důležitá podpora imunitního systému, čemuž prospívá vitamín C. Náš liposomální vitamín C je navíc obohacený o kyselinu R-lipoovou a pomáhá chránit tělo před volnými radikály, stimuluje antioxidační a detoxikační systém a poskytuje 500 mg vitaminu C ve farmaceutické kvalitě.

mentis vital

Tipy na dárky pro tátu

Hledáte pro tátu něco skutečně jedinečného? Pak sáhněte po našem doplňku stravy The One®. Tato účinná a maximálně vstřebatelná formule složená z bio PQQ, koenzymu Q10, resveratrolu, tokotrienolů a výtažků z 13 různých bylin podporuje zdraví mitochondrií a umožňuje tak získat více energie. Zjistěte, jak a proč fungují jednotlivé složky doplňku The One®. 

Jeden z negativních vlivů stárnutí je zhoršení paměti. Proto vznikl doplněk stravy Mentis Brain Cell, který napomáhá regeneraci mozkových buněk a podporuje tak lepší paměť navzdory zvyšujícímu se věku.

Sexuální zdraví už není tabu! Pořiďte tátovi Men's Vitality Packs, který obsahuje hned tři doplňky stravy pro mužskou vitalitu v praktickém balení. Pozitivně působí na mužské sexuální zdraví, hladinu testosteronu a zdraví prostaty.

Tipy na dárky pro bratra

Je váš bratr neustále v pohybu nebo se věnuje vyčerpávajícímu studiu? Podpořte ho doplňkem stravy Mentis Max, který dodá energii, pomůže se soustředěním a podpoří výkon třeba při náročném deadlinu.

Doplněk stravy Energy Renew pak tělu napomáhá s optimálním využitím energie a udržením dobré nálady. Podpora energetického metabolismu má pozitivní vliv nejen na samotnou energii, ale také na související příznaky, jako je kvalita spánku, bolesti hlavy a slabost.

Sportovcům zase udělá radost doplněk stravy Cardio Peak™, který podpoří normální funkci srdečního svalu a tím i vytrvalost při sportu. Obsahuje čistě přírodní složky: výtažek z hlohu a extrakt z arjuny. 

Tipy na dárky pro sestru

A co koupit sestře? Mentis Zen je skvělý doplněk stravy pro každého, kdo se potýká s psychicky náročnými situacemi. Pomáhá zvýšit odolnost vůči stresu, paměť a soustředěnost. Navíc obsahuje íránský šafrán, který podporuje relaxaci a pozitivní náladu.

Hořčík je druhý nejčastěji deficitní mikronutrient, zejména u lidí, kteří se aktivně věnují sportu. Sportující sestře tak jistě udělá radost kvalitní hořčík s prodlouženým uvolňováním, který zajistí jeho optimální hladinu po celý den.

Dopamin nám umožňuje cítit se dobře, najít motivaci, udržet pozornost a je nezbytný pro kognitivní funkce. V důsledku různých faktorů, jako je například stárnutí, nesprávná strava, změna prostředí nebo stres, však může jeho hladina klesat. Pokud máte pocit, že sestře chybí motivace a dobrá nálada, možná jí ve skutečnosti chybí právě dopamin. S tím pomůže Dopamine Advantage.

mentis zen

Tipy na dárky pro babičku

Vybírat dárky pro babičku s dědou je pro mnoho z nás úplně nejnáročnější. A právě jejich zdraví je často to, které potřebuje trochu více péče. Pro babičku vám proto doporučíme například vitamín D3, jehož nedostatek je v našich podnebných podmínkách velice běžný. Jeho optimální hladina je přitom důležitá, jelikož přispívá k normálnímu stavu kostí a zubů, imunitního systému, činnosti svalů a napomáhá vstřebávání vápníku a fosforu.

Další tip je pak GEROPROTECT™ Longevity AI™. Tento doplněk stravy napodobuje účinky řízeného omezení příjmu kalorií, které prokazatelně pomáhá v boji proti příznakům stárnutí

V boji proti stárnutí na buněčné úrovni pomůže doplněk stravy NAD+ Cell Regenerator™ s resveratrolem, který navíc podporuje normální úroveň produkce energie v buňkách a kognitivní funkce.

Tipy na dárky pro dědu

Máme také tři tipy na doplňky stravy, které můžete dát pod stromeček dědovi. Vitamín K2 bývá často opomíjený, je však velmi důležitý pro zdraví kardiovaskulárního systému a kostí.

Dále doporučujeme Super Ubiquinol CoQ10 se zvýšenou podporou mitochondrií. Koenzym Q10 je jednou z nejoblíbenějších složek anti-aging produktů. Vhodný je ovšem nejen do krémů proti vráskám, ale také na podporu stárnoucích buněk, zdraví kardiovaskulárního systému, jater a ledvin.

Pro dědu, ale také strýčka nebo tatínka, se hodí doplněk stravy Triple Strength ProstaPollen. Podporuje zdraví prostaty a udržení její optimální funkce. Tím přispívá ke zdraví a spokojenosti mužů v každém věku.

tip na dárek pro dědečka

Tipy na dárky pro kamarády

Kamarádce jistě uděláte radost kvalitním doplňkem stravy, který podpoří přirozenou krásu jejích nehtů, pokožky a vlasů. Hair, Skin & Nails Collagen Plus Formula obsahuje směs kolagenu a dalších živin, které povzbuzují přirozenou krásu zevnitř. 

Pro kamarády doporučíme také naši směs funkčních hub Four Sigmatic Blend. Obsahuje hned deset různých hub, které podpoří imunitní systém a celkovou pohodu, a stačí ji jednoduše přimíchat třeba do čaje, kávy nebo smoothie. 

Tímto náš výběr ukončíme, ale doporučujeme projít celou naši nabídku. Věříme, že vyberete dárek pro každého, komu chcete udělat radost. Doplňky máme rozdělené do přehledných kategorií, ve kterých se snadno zorientujete. Můžete vybírat jak podle typu produktu, tak podle zdravotního cíle, na který chcete mířit.

Grafický návrh vytvořil a na Shoptet implementoval Tomáš Hlad [&] techka s.r.o.
Redesign by Filipes Media 🧡