Mentis Max: Dosáhněte maximálního výkonu za cenu půlky espressa

Chcete získat klíč k úspěchu a umožnit svému mozku fungovat naplno? Díky jedinečné kombinaci bylinných extraktů a účinných látek z laboratoře zvládnete hravě každou výzvu, před kterou se postavíte. Lepší paměť, vyšší výkon a podpora soustředění, to je Mentis Max! Jak a proč funguje?

Mentis Max: Unikátní složení pro podporu mozkové činnosti

V posledních letech se do centra pozornosti vědců i běžné populace dostaly speciálně vyvinuté sloučeniny a přírodní látky, které pomáhají zlepšovat:

  • bdělost,
  • pozornost, 
  • koncentraci, 
  • soustředění, 
  • motivaci a 
  • paměť. 

Říká se jim nootropika, kognitivní zesilovače nebo také chytré léky.

Mentis Max přesně tyto jedinečné látky obsahuje, proto pomáhá zbystřit smysly a využít mozkovou kapacitu naplno. Najdete v něm hned 14 bylinných extraktů a účinných látek z laboratoře. Směs, která podpoří při zkouškovém období, náročných schůzkách i deadlinech.

mentis max účinky

Dvě kapsle denně pro maximální výkon

Potřebujete se 100% spolehnout na svůj mozek? Musíte mu dopřát to, co skutečně potřebuje – kvalitní stravu, dostatek spánku a psychickou pohodu. Dvě kapsle Mentis Max pak umožní maximální využití mozkové kapacity a vašeho potenciálu.

Čtete správně – stačí pouhé dvě kapsle každé ráno nebo brzy odpoledne, po kterých by měly následovat kvalitní tuky, dejte si proto například ořechy nebo vejce. Účinky můžete cítit už druhý nebo třetí den, maximálního efektu pak docílíte při dlouhodobém, alespoň dvoutýdenním, užívání.

Je jen na vás, jestli si dáte espresso, které nakopne jen na chvíli, nebo svůj mozek povzbudíte chytře, pomocí nootropik Mentis Max, jejichž účinek je dlouhodobý. A za stejnou cenu.

Proč Mentis Max funguje?

Mentis Max jsme vyvinuli s cílem zlepšit paměť, zvýšit výkon a podpořit schopnost soustředění. Smíchali jsme proto 14 jedinečných látek, které fungují jako prémiové palivo pro mozek. Každá složka má specifickou funkci, společně vám pak pomohou využít váš plný mentální potenciál.

Korálovec ježatý pro podporu kognitivních funkcí

Korálovci nootropické účinky propůjčují hericenony a erinaciny, organické látky, u nichž studie naznačují schopnost stimulace produkce nervového faktoru (NFG). Nízká hladina NFG je spojena s mnoha neurologickými onemocněními, jelikož má zásadní význam pro vývoj neuroplasticity a udržování, růst a regeneraci neutronů. Neuroplasticita je mimo jiné důležitá pro uchování vzpomínek a učení se novým věcem.

CDP-cholin (Cognizin®) pro dostatek energie

Cognizin je patentovaná forma CDP-Cholinu, fosfolipidu, který se v těle rozkládá na cholin a cytidin. Cholin dodává buňkám energii a zároveň je nezbytný pro produkci nervového přenašeče acetylcholinu a pro tvorbu fosfatidylcholinu, esenciální složky buněčných membrán v mozku. Obvykle se proto užívá pro dodání energie našemu mozku, zlepšení paměti a kognitivních funkcí a na podporu stálé mentální úrovně.

Bakopa drobnolistá pro lepší paměť

Bakopa drobnolistá ovlivňuje hladinu acetylcholinu v mozku a má silné antioxidační účinky. Díky tomu může zlepšovat paměť a působit jako prevence infarktu, mozkových příhod a ostatních neurodegenerativních onemocnění. Přispívá také k lepší adaptabilitě našeho mozku na stres, čímž zabraňuje jeho poškození a udržuje ho v kondici.

N-Acetyl-L-Tyrosin pro optimální koncentraci

N-Acetyl L-Tyrosin (NALT) je upravená forma L-tyrosinu, aminokyseliny důležité pro tvorbu nervových přenašečů dopaminu a noradrenalinu. Zvýšená hladina dopaminu podporuje lepší koncentraci a práci na nejvyšší výkon, noradrenalin pak organismu krátkodobě umožňuje zvýšenou aktivitu. 

L-theanin pro uvolnění a eliminaci stresu

L-Theanin je přírodní relaxant obsažený v zeleném čaji, který pozitivně ovlivňuje produkci serotoninu a dopaminu. Zvyšuje aktivitu alfa vln v mozku a napomáhá tak psychickému uvolnění a eliminaci stresu.

Fosfatidylserin pro udržení optimální mozkové aktivity

Fosfatidylserin je fosfolipid, který se běžně vyskytuje ve všech buňkách v těle, především v buněčné membráně neuronů. Má pozitivní vliv na aktivitu neurotransmiterů i jejich receptorů, usnadňuje šíření mozkových impulsů a zlepšuje mozkovou aktivitu. Jeho produkce se ale s věkem snižuje.

Pro činnost mozku je velmi důležitý a studie naznačují, že doplňování fosfatidylserinu může zlepšit stav paměti, poznávacích schopností, snížit vliv stresu a zlepšit fyzickou i psychickou odolnost organismu.

Maximální mozková činnost mentis max

Rozchodnice růžová pro podporu dlouhodobé koncentrace

Rozchodnice růžová, o které se mluví jako o ideálním nootropiku pro studenty, může zlepšit reakci těla na stres a únavu. Udržuje mozek v kondici, stimuluje nervový systém v boji proti únavě a pomáhá zvýšit pozornost a udržet koncentraci delší dobu. Některé studie naznačují, že účinné látky obsažené v rozchodnici mají potenciál v pomoci při opravě poškozených neuronů a aktivují syntézu adenosintrifosfátu, který je pro tělo i mozek hlavním zdrojem energie.

Vranec pilovitý pro podporu učení

Vranec pilovitý obsahuje alkaloid Huperzin A, který zvyšuje hladinu nervového přenašeče acetylcholinu v našem mozku. Díky tomu zlepšuje paměť, poznávací funkce a schopnost učit se a vybavovat si již naučené věci. Rovněž přispívá k růstu nových dendritů, čímž zvyšuje mozkovou aktivitu.

Vitamín B6 pro prevenci stresu

Vitamin B6 slouží jako prevence srdečních onemocnění a je nezbytný pro celkový správný růst a rozmnožování buněk v těle. Kromě toho pomáhá předcházet vzniku stresu a depresí, snižuje pocit únavy a vyčerpání a celkově posiluje obranyschopnost.

Pterostilbene pro ochranu před oxidativním stresem

Pterostilbene je silný antioxidant příbuzný resveratrolu. Má ale vyšší bioaktivitu neboli vyšší účinnost a lépe tak pomáhá chránit před oxidativním stresem. Najdeme ho např. v borůvkách, v grepových semínkách a v mandlích.

BioPerine pro podporu krevního oběhu

BioPerine® je patentovaný extrakt z černého pepře, který zvyšuje vstřebávání některých vitamínů, minerálů a rostlinných extraktů. Má příznivý vliv na krevní oběh, posiluje nervovou soustavu a podporuje imunitní systém.

Voacanga africana pro podporu mozkové činnosti

Voacanga africana je stálezelený keř s původem v západní Africe. Obsahuje vysoké množství alkaloidů a jednotlivé části se využívají při výrobě široké škály léčiv. Její extrakt jsme do směsi pro schopnost podporovat mozkovou činnost.

Vitamín D3 pro zlepšení kognitivních funkcí

Vitamín D3 patří k nejdůležitějším vitamínům vůbec a jeho doplňování je spojeno s řadou benefitů. Patří mezi zlepšení kognitivních funkcí, imunity, zdraví kostí a celkové pohody. Kromě toho může optimální hladina vitamínu D3 také také snížit riziko rakoviny, srdečních chorob, cukrovky a roztroušené sklerózy.

Vitamín B12 pro správný chod nervového systému

Vitamin B12 je důležitý pro správný chod nervového systému. Jeho hlavní funkce souvisí s tvorbou červených krvinek, které by bez něj nezvládaly správně přenášet kyslík buňkám.

nootropika podpora mozku

Jak Mentis Max užívat?

Chcete dosáhnout optimálních účinků Mentis Max? 

  • Užívejte dvě kapsle denně v dopoledních hodinách
  • Kapsle můžete užívat najednou nebo postupně
  • Kapsle zajezte jídlem obsahujícím tuky
  • Užívejte alespoň dva týdny

Pro dlouhodobé udržení maximálních účinků doporučujeme Mentis Max užívat v cyklech: 4 týdny pravidelně užívejte, na týden vysaďte a opakujte.

Umožněte svému mozku fungovat na 100% pomocí unikátní kombinace bylin a speciálně vyvinutých látek, které tvoří jedinečný doplněk stravy Mentis Max.

 

Grafický návrh vytvořil a na Shoptet implementoval Tomáš Hlad [&] techka s.r.o.
Redesign by Filipes Media 🧡